EUROCOM d.o.o. IPA popust

Spoštovane članice in člani IPA sekcije Slovenije, policistke in policisti in prijatelji IPA,

IPA pa sekcija Slovenije je s podjetjem EUROCOM d.o.o. Kranj, Savska cesta 22, 4000 Kranj, sklenila pogodb o poslovnem sodelovanju. V skladu pogodbo imajo članice in člani IPA, policistke in policisti ter naši IPA prijatelji, poseben popust pri nabavi športnih artiklov iz prodajnega programa PEAK v višini 38% . PEAK je blagovna znamka za oblačila in obutev s sedežem podjetja v Qunzhouju, Kitajska ter ena izmed najhitreje rastočih obutvenih podjetij z distribucijsko mrežo več kot 7000 pooblaščenih PEAK maloprodajnih trgovin po vsem svetu. PEAK je uradni opremljevalec slovenske olimpijske reprezentance, prav tako pa tudi pokrovitelj srbskih, črnogorskih, nemških, avstralskih, novozelandskih in iranskih košarkarskih reprezentanc. Uradni prodajalec in zastopnik blagovne znamke PEAL v Sloveniji je podjetje EUROCOM d.o.o. iz Kranja.

Sklenjena pogodba ureja prodajo športnih oblačil in obutve blagovne znamke PEAK v obdobju veljavnosti pogodbe in velja za vse artikle, navedene v ponudbi, ki je priloga in sestavni del pogodbe ter je v priponki . Za druge izdelke pa ugodnosti veljajo po predhodnem dogovoru s prodajalcem.

Vse artikle iz ponudbe, ki so predmet te pogodbe, kupci, naročajo in plačujejo neposredno pri prodajalcu – ponudniku, v skladu s poslovno politiko prodajalca. Prodajalec vsem kupcem nudi 38 % pogodbenega popusta, v priloženi ponudbi pa je navedena končna cena, v katero je vštet pogodbeni popust in DDV.

Vsi kupci si ponujene artikle lahko ogledajo tudi v vzorčni sobi na sedežu podjetja. Priporočljiva je predhodna najava obiska kontaktnima osebama, navedenima v nadaljevanju.

Poleg artiklov iz priloge, prodajalec nudi enak popust tudi za tim. artikle TEAM WEAR (kolekcija za košarkaške in nogometne klube), ki pa si jih je možno ogledati na spletni strani www.peaksportslo.si

POGOJI NAKUPA:
– Naročilo je potrebno poslati osebno na e-mail matic.ficko@eurocom.si, plačilo pa je na to po predračunu;
– Blago je možno prevzeti v centralnem skladišču v Kranju, Jelenčeva cesta 1, 4000 Kranj;
– Naročeno blago se lahko z dostavno službo prodajalca dostavi tudi na dom oziroma določen naslov. Pri tem je dostava za naročilo nad 80,00 EUR brezplačna, za naročilo pod tem zneskom, pa je potrebno plačati 5,00 EUR stroškov dostave;
– V primeru naročila napačne velikosti je možna zamenjava, v kolikor je ta artikel na zalogi;
– V primeru reklamacije se blago zamenja ali pa se izstavi dobropis s pogojem vrnitve reklamiranega artikla;
– Popusti se ne seštevajo.

Vse artikle je možno kupiti tudi preko spletne strani www.peaksportslo.si s popustom ob uporabi gesla za kupce po tej pogodbi. Geslo: IPA1002.

PODATKI O PODJETJU:
EUROCOM, d. o. o. Kranj, Savska cesta 22, 4000 Kranj
Davčna številka: SI 87735806
Matična številka: 5297338
TRR: IBAN SI56 03188100 0052 427, odprt pri SKB banka Ljubljana

KONTAKTNI OSEBI S STRANI PRODAJALCA – PONUDNIKA:
– Matic FICKO, mobitel: 051 356 581, e-mail: matic.ficko@eurocom.si in
– Rene MLEKUŽ, mobitel: 031 357 180, e-mail: rene.mlekuz@eurocom.si

Pri neposrednem nakupu se člani IPA izkažejo z veljavno IPA člansko izkaznico za tekoče leto, ožji družinski člani in prijatelji pa ob prisotnosti člana IPA z ustreznim identifikacijskim dokumentom. V primeru nakupa preko spleta pa to storijo z vpisom gesla IPA1002 za pogodbeni popust.

Ponudba EUROCOM – (IPA), februar 2016

convert this post to pdf.