UNI&FORMA, d.o.o.

IPA sekcija Slovenije je s podjetjem UNI&FORMA, d.o.o., Ljubljanska cesta 48, 1236 TRZIN. sklenila pogodbo o medsebojnem sodelovanju. Predmet pogodbe je ugodnost članov IPA pri nakupu oblačil oziroma izdelkov iz visoko kakovostnih materialov WINDSTOPPER, SCHOELLER in BIOACTIVE.

WINDSTOPPER je material, ki je povsem odporen na veter, je pa tudi vodo odbojen. SCHOELLER material je rahlo elastičen, se zelo hitro suši in je zelo trpežen. BIOACTIVE material pa je antibakterijski, tudi po daljšem nošenju ne oddaja neprijetnega vonja (zaradi ionov srebra, ki preprečujejo razkrajanje bakterij), je zelo vpojen in se hitro suši.

Podjetje članom IPA pri nakupu nudi 10% popust na cene, dogovorjene v spodaj navedenem ceniku. Popust člani lahko koristijo le ob predložitvi veljavne članske izkaznice z osebnim dokumentom. Možno pa je le gotovinsko plačilo kupljenih izdelkov. Veljavnost pogodbe je eno leto z možnostjo podaljšanja. Pod enakimi pogoji je možen tudi nakup drugih izdelkov iz programa podjetja, če so na zalogi (čevlji idr.).

Podroben opis si lahko pogledate tukaj ipa-slo-obvestilo-o-pogodbi-uniforma-2008.doc

convert this post to pdf.