Vila Molet

10% popusta v počitniški hiši Vila Molet.

Na novo zgrajena in opremljena Vila Molet – počitniška hiša s štirimi ločenimi nastanitvenimi enotami z možnostjo združitve v eno celoto, se nahaja na edinstveni mirni lokaciji tik ob morju na Moletu ( Žusterna – Koper ). Namenjena je družinam, parom, ki si želijo bodisi aktivnega in športnega oddiha bodisi le mirnih, sproščujočih in romantičnih trenutkov.

Vsaka enota( 55 m2 ) ima pogled na morje in je opremljena s klimo, talnim gretjem, kopalnico, kuhinjo, spalnico, satelitsko televizijo in WIFI – jem.

Namenjena je za 2 + 2 osebi. V kolikor se želi, nudimo dodatno ležišče z doplačilom.

Možnost kopanja takoj pred hišo, Aquapark in urejena plaža Žusterna pa sta le nekaj korakov stran, kjer imajo na izposojo kolesa in vodne športe.

Idealna lokacija za šport in rekreacijo, saj je v bližini tudi Olimpijski bazen Koper in Športni park Bonifika, kjer so igrišča za nogomet, odbojko, košarko in tenis. Okolica omogoča tudi pohodništvo, kolesarstvo (Parenzana, ki vodi do Pirana), ribištvo, jadranje, surfanje, supanje,..

V neposredni bližini se nahajajo bar, picerija in lokalni avtobusni prevozi s pogostimi linijami do središča mesta, trgovine in restavracije pa le nekaj minut z avtom.

Turistične bone je možno koristiti do 31.12.2020

Informacije in rezervacije:

GSM 386 40 531 900

e-mail: vilamolet@gmail.com

Facebook: Vila Molet

convert this post to pdf.
  • Statistika

    • 2 Trenutno
    • 51 Maksimalno
    • 334892 Skupaj