Category Archives: IPA

Vabilo na redni letni občni zbor IPA RK Gorenjske

Dragi IPA prijatelji

V letošnjem letu IPA RK Gorenjska praznuje svojo 25. obletnico obstoja. Dne 21. februarja 1992 smo se ustanovili v Hotelu Špik v Gozd Martuljku. Od takrat je preteklo že kar nekaj let in članstvo je v tem obdobju naraslo na več kot 500 članov. Začetki so bili težki, ki pa smo jih uspešno premagovali, predvsem z vami, ki ste veliko pomagali, da je naš RK imel tudi v slovenskem prostoru vidno vlogo. Zato vas dragi člani in ostali prijatelji IPE vabimo, da skupaj proslavimo pomemben jubilej. Tudi iz tujine se nam bodo pridružili prijatelji IPA. Tako so svoj prihod že napovedali predstavniki iz Avstrije, Italije, Hrvaške, Nemčije, Srbije, Estonije, BiH, ZDA, Norveške in Črne Gore.

13. srečanje in žegnanje jeklenih konjičkov

vabilo žegnanje 2017

3. SKUPŠČINA IPA SEKCIJE ČRNE GORE V NIKŠIĆU

3 SKUPŠČINA IPA SEKCIJE ČRNA GORA 2017

Ugodnosti za člane Združenja IPA

Pozdravljeni,

v skladu s predhodnim telefonskim  razgovorom vas  obveščamo,  da  smo v Autocommerce d.o.o. za člane vašega združenja povečali popuste pri nakupu zimskih pnevmatik proizvajalca Continental na 30%. Popust na pnevmatike Goodyear, Dunlop, Fulda in Sava pa na 28%. – zdruzenje-ipa-obvestilo-ugodnosti-jesen-2016

Secretaria IPA España

Desde España queremos desearos a todos, como

mejor signo de amistad, que disfrutéis de estos

días de fraternidad universal y del calor

familiar que la Navidad nos aporta.

Servo per amikeco

Jesús Casares Blazquez

Vicesecretario

IPA Sección Española

untitled

Vabilo m.nogomet Škofije 12

Spoštovani člani IPA !

IPA Sekcija Slovenije – Regionalni klub Koper- Vas v duhu mednarodnega povezovanja in prijateljevanja vabi na športno srečanje v malem nogometu, ki se bo odvijalo dne 25.02.2012 v športni dvorani rokometnega kluba  »Burja« na Škofijah.

Ob prijateljski igri malega nogometa v športnem vzdušju se bodo pomerile ekipe iz treh držav Slovenije, Italije in Hrvaške. Ob srečanju bo seveda tudi obilo priložnosti za prijateljevanje s kolegi iz sosednjih držav.

Samo srečanje bo organizirano v treh delih in sicer s pričetkom,  pozdravom sodelujočih in žrebom tekmovalnih skupin, sledi športni del z nogometnimi tekmami med ekipami ter zaključnim delom v obliki družabnega srečanja z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo trofej.

Zbor ekip je ob 08.00 uri pred športno dvorano rokometnega kluba »Burja« na Škofijah, kjer se ekipe prijavijo. Po opravljenih prijavah bo žreb s katerim bosta določeni tekmovalni skupini. Posamezna ekipa (moštvo) lahko šteje največ 10 igralcev in sicer 5 + 1 ekipa (moštvo) in 4 rezerve. Število udeleženih ekip je omejeno na največ 12. Prednost imajo ekipe, ki se prej prijavijo in nakažejo akontacijo. Pričetek prve tekme bo ob 08.30 uri. Zaključni del z družabnim srečanjem, kateri se bo odvijal v kmečkem turizmu v okolici Kopra. Na srečanje so seveda povabljeni tudi vsi, ki bi si želeli srečanje udeležiti kot navijači ali gledalci.

Za vsakega prijavljenega udeleženca bo za hrano in pijačo priskrbljeno in sicer v dopoldanskem času hladna malica in pijača, ob zaključku pa okusna večerja in veliko dobrega vina ter piva. Najboljše ekipe in posamezniki prejmejo poleg pokalov še praktične nagrade.

Prijavnina na posameznega tekmovalca ali udeleženca srečanja znaša 15,00 EUR, ki jih bomo porabili v celoti za organizacijo turnirja. Zaradi neresnosti nekaterih ekip je potrebno do 21.02.2012 prijaviti ekipe ter nakazati 50,00 EUR-ov akontacije na ekipo na račun IPA RK Koper, Ul. 15.maja 16, 6000 Koper na št. 10100-0037496024. Odjave ekip prav tako sprejemamo do 21.02.2012. Po tem terminu ne vračamo več akontacije.  Ekipe lahko prijavite  predsedniku IPA RK Koper ŽIGON Amedeu na e-mail amadeo.zigon@policija.si ali po pošti na klubski naslov. Obvezno je potrebno  poslati poimenski seznam ekip. Za vse informacije je možno poklicati vodjo tekmovanja Roberta Malikoviča na tel. št.  070 843-370.

Prijave (odjave) ekip ter akontacije sprejemamo najkasneje do 21.februarja 2012.
SERVO PER AMIKECO!

Amedeo Žigon                                                         Robert Malikovič
Predsednik IPA RK Koper                           Predsednik organizacijskega odbora

MEDNARODNI IPA TURNIR V BOWLINGU – VABILO

IPA Skupina Policijske postaje Lendava v sodelovanju z regionalnim klubom IPA Pomurje v soorganizaciji IPA regionalnih klubov Postojna, Maribor in Celje organizirajo in vabijo na mednarodni turnir v »bowlingu«, ki bo dne 17.2.2012 s pričetkom ob 15.00 uri v Lendavi.

PODATKI O TEKMOVANJU:
Kje: SUPERMARKET TUŠ – KOCET v Lendavi, Kranjčeva ulica 61, 9220 Lendava
Datum: 17. 2. 2012 (PETEK)
Predviden pričetek: 15.00
Organizator: IPA skupina PP Lendava
Sistem tekmovanja: Predtekmovanje, četrtfinale, polfinale, finale

POTEK TEKMOVANJA
    Predvideno število udeležencev: neomejeno
    Število tekmovalcev v ekipi: 3
    Vsaka ekipa odigra eno igro v predtekmovanju
    V zaključni del se uvrsti najboljših 8 ekip iz predtekmovanja
    V zaključnem delu ekipe tekmujejo na direktno izpadanje
    Prvo uvrščena ekipa se pomeri z osmo uvrščeno ekipo, drugo uvrščena ekipa se pomeri z sedmo uvrščeno ekipo, tretje uvrščena ekipa se pomeri z šesto uvrščeno ekipo, četrto uvrščena ekipa se pomeri z peto uvrščeno ekipo iz predtekmovanja.
    Zmagovalci se nato pomerijo v polfinalu.
    Nato še finale in tekma za tretje mesto.

Vodja same izvedbe tekmovanja bo predstavnik Bowling centra, točkovanje je računalniško.

Predtekmovanje bi trajalo približno tri ure. Nato po določeni pavzi nadaljujemo z zaključnimi boji. Seveda je vse odvisno od števila prijav udeležencev.

PRIJAVA EKIP
Ekipa se lahko prijavi na elektronski naslov PP Lendava pp_lendava.pums@policija.si do ponedeljka, 10. 2. 2011 do 15.00 ure. Prijava naj vsebuje: ime ekipe, poimenski seznam 3 igralcev , vodjo ekipe in elektronski naslov ali GSM.

PRIJAVNINA posamezne ekipe znaša 20,00 € in jo je potrebno poravnati ob prijavi oz. najkasneje do  10. 2. 2012 do 15.00 ure na TRR IPA RK za Pomurje, na št. 02496-0092367197 pri NLB d.d. Murska Sobota. V ceni prijavnine je vključena udeležba na tekmovanju (vključno z igralnimi čevlji) in kosilo.

Kontaktna oseba je Milan Halabarec 041-481-649.

Med in po poteku turnirja bo ob hrani, pijači in glasbi organizirano športno druženje s podelitvijo priznanj, nagrad in pokalov udeležencem turnirja.

Milan Halabarec

VABILO

IPA KLUB Celje v sodelovanju z IPA Ljubljana in IPA Koroška Vabi na IPA druženje  in športno tekmovanje v veleslalomu za člane vseh regionalnih IPA kubov v Sloveniji in IPA prijateljev  iz tujine.

Družabno srečanje in tekmovanje v veleslalomu bomo izvedli na Golteh, dne 10. februarja 2012.

Dobimo se ob 07.00 uri, kjer bomo na spodnji gondolski postaji izvedli registracijo tekmovalcev, se okrepčali s čajem in kuhanim vinom, za vse udeležence pa bo poskrbljeno tudi za hrano, da bomo lažje počakali do kosila.

Ob 08.00 uri bo pričela voziti gondola, ki bo vse udeležence prepeljala na vrh Golte.

Ob 09.00 uri pričnejo delovati naprave in tako se bomo lahko prepustili smučarskim užitkom, ki bo trajalo do 13.00, saj vsak udeleženec dobi poldnevno karto.

Ob 10.00 uri bomo pričeli z izvedbo smučarskega tekmovanja, ki bo trajalo do 13.00 ure, odvisno od števila tekmovalcev.

Ob 14.00 uri bomo izvedli podelitev kolajn in pokalov najboljšim posameznikom in ekipam.

Ekipa šteje štiri najboljše čase članov posameznih regionalnih klubov. Tekmovalce bomo razdelili v štiri kategorije (moški do 35, moški od 35-45, moški nad 45 let in ženske).  V vsaki kategoriji med posamezniki bodo prvi trije dobili kolajne in praktične nagrade.

Po končanem uradnem delu sledi kosilo, po kosilu pa druženje v  Ledenem baru v hotelu Golte.

Kotizacija na udeleženca znaša 28 eur in vsebuje poldnevno smučarsko karto, prevoz z gondolo, izvedbo tekmovanja, kuhano vino, čas in sendvič ob registraciji,  kosilo (tri vrste jedi na žlico) ter pijača dobrodošlice v baru, kjer bomo nadaljevali druženje.

Prijave ekip sprejema IPA KLUB Celje ( sekretarka kluba Tatjana VALANT na e-mail tatjana.valant@policija.si . Kotizacijo morajo udeleženci plačati na transakcijski  račun IPA KLUBA Celje do 25.01.2012.

Na Golteh so za tiste, ki bi želeli prespati, ali ostati dlje pripravili zelo zanimive ponudbe oziroma pakete:

  • četrtek – sobota: 2 x PP + wellness paket = 107 € na osebo (v hotelu Golte)
  • četrtek – sobota: 2 x PP = 50 € na osebo (v Mozirski koči)
  • četrtek – nedelja: 3 x PP + wellness paket = 160 € na osebo (v hotelu Golte)
  • četrtek – nedelja: 3 x PP = 75 € na osebo (v Mozirski koči)
  • petek – sobota: NZ = 45 € na osebo + wellness paket (v hotelu Golte
  • petek – sobota: NZ = 20 € na osebo (v Mozirski koči)
  • petek – nedelja: 2 x PP + wellness paket = 107 € na osebo (v hotelu Golte)
  • petek – nedelja: 2 x PP = 50 € na osebo (v Mozirski koči)

NZ: nočitev z zajtrkom, PP: polpenzion

Rok za  prijavo regionalnih ekip IPA KLUBOV in posameznikov je 25.01.2012 do 15.00 ure.

SERVO PER AMIKECO!

V Celju, dne 05.01.2012

Božidar PEZDEVŠEK

Predsednik IPA Klub-a