VABILO V KEKČEVO DEŽELO

IPA RK Gorenjska v sodelovanju z agencijo Julijana, v nedeljo 11. junija 2017, organizira že 24. tradicionalni obisk KEKČEVE DEŽELE. Vas in vaše najmlajše vabimo, da se omenjenega dne zberemo ob 09.00 VEČ »

PROGRAM DELA IPA SEKCIJE SLOVENIJE ZA LETO 2017

PROGRAM DELA IPA SLOVENIJA ZA LETO 2017 VEČ »

Vabilo na redni letni občni zbor IPA RK Gorenjske

Dragi IPA prijatelji V letošnjem letu IPA RK Gorenjska praznuje svojo 25. obletnico obstoja. Dne 21. februarja 1992 smo se ustanovili v Hotelu Špik v Gozd Martuljku. Od takrat je preteklo že VEČ »

3. SKUPŠČINA IPA SEKCIJE ČRNE GORE V NIKŠIĆU

3 SKUPŠČINA IPA SEKCIJE ČRNA GORA 2017 VEČ »

Dobrodelna prireditev za Antona Bavca

Dragi člani IPA in ostali zaposleni v Policiji Naš prijatelj in sodelavec Anton Bavec se je konec  oktobra  2016  pri sečnji v gozdu huje poškodoval.  Zaradi  poškodbe  hrbtenice  jepostal  paraplegik.  Zaradi   poškodbe   VEČ »

PONUDBA ZA ČLANE IPA – AUTOCOMMERCE

Spoštovani, prihaja pomlad, z njo pa obdobje, ko bo potrebno zamenjati zimske  pnevmatike z letnimi. S priloženim obvestilom vas z veseljem obveščamo,  da  smo v Autocommerce d.o.o. za IPA člane povečali popuste pri VEČ »

3. državno prvenstvo v dvoranski odbojki za člane IPA

IPA RK Koroška, v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenija, organizira »3. DRŽAVNO PRVENSTVO V DVORANSKI ODBOJKI ZA ČLANE IPA« Državno prvenstvo bo izvedeno v soboto 18. 3. 2017 med 8.00 in 14.00 VEČ »

GLEDALIŠKA PREDSTAVA “TRETJI KLJUČ”

V počastitev slovenskega kulturnega praznika je IPA klub Ljubljana, 8. februarja 2017 organiziral ogled gledališke predstave z naslovom “TRETJI KLJUČ”. Tokrat je IPA klub Ljubljana izbral amaterski ansambel iz obrobja Ljubljane. OTH VEČ »

III. DP IPA V MARATONU – IV. ISTRSKI MARATON

IPA REGIONALNI KLUB KOPER Vsem klubom IPA v Sloveniji Pozdravljeni Obveščam vse IPA Regionalne klube v Sloveniji, da se rok za prijavo na III. Državno prvenstvo v maratonu, ki se bo izvedel VEČ »

 

VABILO V KEKČEVO DEŽELO

kekec

IPA RK Gorenjska v sodelovanju z agencijo Julijana, v nedeljo 11. junija 2017, organizira že 24. tradicionalni obisk KEKČEVE DEŽELE.

Vas in vaše najmlajše vabimo, da se omenjenega dne zberemo ob 09.00 uri v Planici ob vznožju Planiške letalnice. Najmlajši družinski člani se bodo v spremstvu Agencije Julijana odpravili v dolino Pišnica in si ogledali “Kekčevo deželo”. Omogočimo jim, da si ogledajo kje so živeli Vandotovi junaki: Kekec, Rožle, Tinkara, Bedanc in teta Pehta.

Otroke bo organizator odpeljal s » Bedanc busom « v neposredno bližino Kekčeve dežele, kjer se bodo srečali in pogovorili s Pehto, Kekcem, Bedancem idr. Ogled traja približno 2 uri. Otroci se bodo na ogled opravili brez staršev in bodo v varnih rokah izkušenih vodnikov agencije.

Cena ogleda Kekčeve dežele za otroke 12 €. Otroci imajo v ceno vključeno strokovno vodenje v kekčevi deželi pa tudi kosilo in osvežilni napitek.

Tako kot vsako leto bomo tudi letos organizirali kosilo za vas starše in ostale spremljevalce. Prispevek organizatorju za kosilo skupaj s pijačo (pivo ali sok) je 10 €.

Ogled in kosilo boste lahko plačali in prispevali na kraju, prijave za ogled in piknik kosilo pa sporočite Alojzu Mesojedcu do 7. junija 2017 na e-mail: alojz.mesojedec@t-2.net. Ob prijavi pripišite tudi telefonsko številko, da vas lahko obvestimo v slučaju sprememb.

SERVO PER AMIKECO

Vinko Otovič

Predsednik IPA RK Gorenjske

PROGRAM DELA IPA SEKCIJE SLOVENIJE ZA LETO 2017

ipa1

PROGRAM DELA IPA SLOVENIJA ZA LETO 2017

Vabilo na redni letni občni zbor IPA RK Gorenjske

daj

Dragi IPA prijatelji

V letošnjem letu IPA RK Gorenjska praznuje svojo 25. obletnico obstoja. Dne 21. februarja 1992 smo se ustanovili v Hotelu Špik v Gozd Martuljku. Od takrat je preteklo že kar nekaj let in članstvo je v tem obdobju naraslo na več kot 500 članov. Začetki so bili težki, ki pa smo jih uspešno premagovali, predvsem z vami, ki ste veliko pomagali, da je naš RK imel tudi v slovenskem prostoru vidno vlogo. Zato vas dragi člani in ostali prijatelji IPE vabimo, da skupaj proslavimo pomemben jubilej. Tudi iz tujine se nam bodo pridružili prijatelji IPA. Tako so svoj prihod že napovedali predstavniki iz Avstrije, Italije, Hrvaške, Nemčije, Srbije, Estonije, BiH, ZDA, Norveške in Črne Gore.

13. srečanje in žegnanje jeklenih konjičkov

modras4

vabilo žegnanje 2017

3. SKUPŠČINA IPA SEKCIJE ČRNE GORE V NIKŠIĆU

cg17

3 SKUPŠČINA IPA SEKCIJE ČRNA GORA 2017

Dobrodelna prireditev za Antona Bavca

daj

Dragi člani IPA in ostali zaposleni v Policiji

Naš prijatelj in sodelavec Anton Bavec se je konec  oktobra  2016  pri sečnji v gozdu huje poškodoval.  Zaradi  poškodbe  hrbtenice  jepostal  paraplegik.  Zaradi   poškodbe   svoj  način  življenja  prilagaja  novim okoliščinam,  kar  pomeni, da je potrebno spremeniti dostop v hišo,  preurediti  notranje prostore (prenova kopalnice, toaletnega prostora, spalnice  …)  in  zamenjava  pohištva.  Zagotoviti  bo  treba tudi primerno prevozno  sredstvo,  poskrbeti  za nakup primernega invalidskega vozička in drugih  medicinskih  ter  ortopedskih  pripomočkov. Vse to pa je povezano s precejšnjimi finančnimi stroški, ki si jih družina sedaj le težko privošči.

Naše geslo je SERVO PER AMIKECO – SLUŽITI ZA PRIJATELJSTVO, kar ste že velikokrat dokazali, zato, vas IPA RK Postojna v sodelovanju z Občino Loška dolina in organizacijo Rdeči križ Slovenije, OZ Cerknica, Loška dolina, Blokevabi dne 19. 4. 2017 ob 17. 30 in 20.00 uri na dobrodelno prireditev – Koncert za Antona Bavca. Prireditev bo v Starem trgu, v telovadnici OŠ Heroja Janeza Hribarja, Stari trg pri Ložu, Cesta Notranjskega odreda 32.

Našo dobrodelnost bodo podprli in nam popestrili večer naslednji nastopajoči:

  • Denis Avdič
  • Tanja Zupan
  • Rok Ferenga in Sten
  • Teja Saksida
  • Stiški kvartet
  • Klapa Galeb
  • Akrobatska skupina DunkingDevils
  • Pihalni orkester Kovinoplastika Lož

Prostovoljni prispevek za prireditev je 15 €, vstopnice rezervirajte na emailipapostojna@gmail.comin na tel.Stanislav Šajn, OKT SKP PU Ljubljana  ( 040 874-132 ).

Rdeči križ Slovenije Območno združenje Cerknica – Loška dolina – Bloke je za zbiranje sredstev odprl žiro račun št. SI56 0311 5100 0230 385 odprt pri SKB banki. Sklicna številka 113 in namen: za ANTONA BAVCA .Odprl pa je tudi SMS akcijo katera je objavljena tudi na našem FB profilu in jo lahko širite naprej.

IPA RK POSTOJNA

Stanislav ŠAJN

predsednik

PONUDBA ZA ČLANE IPA – AUTOCOMMERCE

ac16

Spoštovani,

prihaja pomlad, z njo pa obdobje, ko bo potrebno zamenjati zimske  pnevmatike z letnimi.

S priloženim obvestilom vas z veseljem obveščamo,  da  smo v Autocommerce d.o.o. za IPA člane povečali popuste pri nakupu letnih pnevmatik proizvajalca Continental, Goodyear, Dunlop, Fulda in Sava na 30%.

Tudi letošnjo pomlad kot vsako leto nudimo ugodne popuste pri nakupu  rezervnih delov, maziv in storitev v našem hitrem servisu in avtopralnici.

V prilogi vam posredujemo obvestilo z novimi pogoji. Novost obvestila je tudi v tem, da se člani prek njega z enim klikom lahko direktno povežejo z našo spletno stranjo ter si sami izberejo želene pnevmatike ali pa kar direktno opravijo spletni nakup.

Z vnosom kode, ki je navedena na obvestilu se jim bo ob zaključku nakupa avtomatsko obračunal dodatni popust, ki je odobren za člana IPA sekcije Slovenije.

Lep pozdrav,

Vaš Autocommerce
Več v prilogi – Združenje IPA obvestilo ugodnosti pomlad 2017

Branko Škarja

Vodja prodaje Ljubljana

področje nadomestnih delov

Autocommerce, d.o.o.

Generalno zastopstvo Daimler AG

za znamko Mercedes-Benz v Sloveniji

Baragova ulica 10, 1000 Ljubljana

T +386 1 588 3678

www.autocommerce.si

https://e-trgovina.autocommerce.si/main.php

 

 

3. državno prvenstvo v dvoranski odbojki za člane IPA

odbojka

IPA RK Koroška, v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenija, organizira

»3. DRŽAVNO PRVENSTVO V DVORANSKI ODBOJKI ZA ČLANE IPA«

Državno prvenstvo bo izvedeno v soboto 18. 3. 2017 med 8.00 in 14.00 v športni dvorani Gimnazije  Slovenj Gradec, na naslovu Gosposvetska cesta 2. Tekmovanje bo potekalo na dveh igriščih, tekme bosta sodila sodnika po pravilih OZS. Vsak RK lahko na državnem prvenstvu zastopa ena ekipa.

Ob prihodu na turnir vsaka ekipa dobi brezalkoholno pijačo in sendviče, po končanem turnirju pa je v bližnjem gostišču organizirana pogostitev in podelitev priznanj in pokalov.

GLEDALIŠKA PREDSTAVA “TRETJI KLJUČ”

3mala

V počastitev slovenskega kulturnega praznika je IPA klub Ljubljana, 8. februarja 2017 organiziral ogled gledališke predstave z naslovom “TRETJI KLJUČ”. Tokrat je IPA klub Ljubljana izbral amaterski ansambel iz obrobja Ljubljane. OTH KUD Pirniče je eno izmed kulturno umetniških društev, ki se za svoje aktivno in uspešno delovanje lahko zanese na nekaj posameznikov entuziastov, kar je v slovenskem prostoru pogost pojav. Organizacija ogleda gledališke predstave skupaj s KUD, kjer kulturno izročilo naroda ohranjajo z amatersko ljubeznijo, se lahko pohvalijo z eno najlepših dvoran in občasnim sodelovanjem s policijsko akademijo, so bili argumenti, da smo v letošnjem letu izbrali za sodelovanje OTH KUD Pirniče.

Avtor Andrej Blatnik (1963) je igro Tretji ključ (1995) namenil radijski izvedbi. V OTH (Oder treh herojev) so igro priredili in prvič uprizorili leta 2014 v režiji Petra Militarov. V ozadju zgodbe je prikaz današnje družbe, ki na lahek in prefinjen način skuša obogateti. Protagonisti zgodbe so sicer ljudje iz obrobja, ki se skušajo znajti in preživeti vsak na svoj način. S tem avtor usmerja pozornost v družbeno resničnost današnjega časa.

Gledališko predstavo je IPA klub Ljubljana uvrstil med prireditve regionalnih klubov članic IPA Sekcije Slovenije, ki se po programu dela štejejo med prireditve v so organizaciji IPA Sekcije Slovenije. Vabilu k ogledu so se odzvali predsednik IPA Sekcije Slovenije, g. Stanislav Ficko, predstavnik mednarodne IPA organizacije,  g. Wolfgang Gabrutsch, direktor PU Ljubljana g. Stanislav Vrečar, predsedniki oziroma predstavniki iz RK Gorenjska, RK Postojna, RK Koper, Dolenjska, posamezni člani UO IPA sekcije Slovenije in drugi.

Po zaključku predstave je bila v preddverju dvorane KUD Pirniče organizirana pogostitev in druženje z igralci.

Mihael Burilov

III. DP IPA V MARATONU – IV. ISTRSKI MARATON

ipa1

IPA REGIONALNI KLUB KOPER

Vsem klubom IPA v Sloveniji

Pozdravljeni

Obveščam vse IPA Regionalne klube v Sloveniji,

da se rok za prijavo na III. Državno prvenstvo v maratonu,

ki se bo izvedel v sklopu IV. Istrskega maratona dne

  1. aprila 2017 v Kopru izteče

v torek dne 21.02.2017 ob 12.00 uri

ker moramo tega dne poslati Društvu Istrski maraton skupinsko

prijavo in nakazati denar za vse tekmovalce IPA.

Datum je ključnega pomena zaradi sistema plačevanja startnin, ki

je računalniško časovno omejen in naslednjega dne ni več možno

plačati po tej ceni.

Milan Marinšek

Podpredsednik IPA RK Koper